Mindfulness- Yoga retreat og sund levevis

Originally shared by Wise On Life

Mindfulness- Yoga retreat og sund levevis

Giv dig selv tid til selvforkælelse, fordybelse og refleksion på smukt fynsk gods med Helen Eriksen fra d. 18.23. juni 2016.

Er #mindfulness #meditation, blid #yoga, og mere #sundhed noget du savner at praktisere for at få mere ro og overskud i dit liv?

Så kom helt ned i gear og genfind balancen mellem hoved og krop, så får du fremadrettet et sundere liv med mere ro og overskud i din hverdag.

HTML Code here

I denne #retreat uge får du koblet helt af, du vil blive guidet i at meditere, du vil få daglige inspirationsforedrag om sammenhængene mellem krop, #kost og psyke, nyde sund mad, bevæge dig fra morgenstunden med udstrækning, afspænding, yogaøvelser – alt sammen med et glimt i øjet og med kompetente kræfter ved roret. Du vil også have gode pauser med plads til gå og cykelture i de skønne naturomgivelser på Sandagergaard, et lille gods beliggende sydøst for Bogense. Godset og dets omgivelser er yderst naturskønt og smukt. Roen sænker sig over dig, når du kører over voldgraven, og en reflekterende stilhed kommer dig i møde, samtidigt med at nogle smukke historiske bygninger lukker dig ind i deres rammer.

Her finder du let ro til meditation og fordybelse, til at slappe af og reflektere, og du får serveret sund, udrensende, opbyggende, velsmagende mad, der gør glad og giver energi. I det hele taget vil du få ladet dine batterier totalt op! Du lærer Mindfulness gennem øvelser som let lader sig integrere i din hverdag, så du får mere ro, overblik og overskud i dit liv. Gennem enkle yogaøvelser, afspændingsøvelser, udstrækningsøvelser vil du opleve at din energi bliver ladet op.

Hver dag får du inspirerende foredrag der giver dig vigtig indsigt i hvordan din krop, kost og psyke bedst spiller sammen. 

Helen Eriksen vil være din kursusleder og vært. Helen er uddannet psykolog med mere end 30 års erfaring med at holde kurser, også internationalt. Dertil er hun også ernæringsvejleder og kropsterapeut, og har skrevet flere bøger. Helen fokuserer i det hele taget på at fremme menneskers trivsel gennem en helhedsorienteret tilgang, som også inkluderer forebyggelse af #stress, selvmotivation, #coaching, #supervision og rådgivning både til private og til ledere og medarbejdere i den private og offentlige sektor.

Helen glæder sig til at tage imod dig.

Læs mere om Helen Eriksens sommer retreat på #WiseOnLife ved at klikke på tekstlinket lige her: http://wiseonlife.dk/mindfulness-yoga-retreat-fyn 

HTML Code here

Leave a Reply